Hírek


SAJTÓKÖZLEMÉNY - 2011. január 15.

A Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft tanórai, tanórán kívüli és szabadidős tevékenységének fejlesztése
tanóra az első félévben szakkörökre

A Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft a „Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft tanórai, tanórán kívüli és szabadidős tevékenységének fejlesztése” című TÁMOP-3.2.11/10-1-2010-0039 azonosító számú pályázat keretében 2010. szeptember 1. – 2011. augusztus 31. között hat intézményben különböző tanórán kívüli szabadidős programokat valósít meg.

A program keretében az ETKIKI Többcélú Intézmény Móra Ferenc Általános Iskola, az Empátia az Óvodáskorú Gyermekekért alapítvány Óvodája, a Központi és Petőfi Sándor Kistérségi Általános Iskola, Kollégium és Nevelési Tanácsadó, a Nyitnikék Óvoda, a Debreceni Egyetem Arany János Gyakorló Általános Iskolája, a Debreceni Egyetem Kossuth Lajos Gyakorló Általános Iskolája a gyerekek számára január 15-ig összesen 666 tanórát biztosított szabadidős tevékenységek fordítására.

 

Az intézményekben természetjáró, természetvédő, természetfotó; média; újságírás, varrószakkör, virágkötő szakkör, néptánc, moderntánc, zene, drámajáték, díszletkésztés, művészeti szakkör, mese kuckó, barkács kuckó, röplabda, rajz, foci, filmklub, és egészségnevelési szakkör vonta be hétről hétre foglalkozásaiba az érdeklődőket.

 

A szabadidős programok segítségével folyamatosan bővült a tanulók tudásanyaga, fejlődött a kreativitásuk, problémamegoldó képességük. A gyerekek által választott témakörökben a második félévben is megrendezzük az iskolák pedagógusainak segítségével a szakköröket” – tájékoztatott Miklósvölgyi Péter, a pályázat projektmenedzsere.

 

A szakkörök finanszírozását biztosító pályázat az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott 49 192 706 Ft összegű támogatással jött létre.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

 

További információ:
Miklósvölgyi Péter
30/9787-557

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Az oldalon szereplő információk a Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft. tulajdonát képezik.
Annak felhasználása csak a közzétevő engedélyével lehetséges! - Az oldal készült 2009-ben! - Impresszum