Hírek


SAJTÓKÖZLEMÉNY - 2011. augusztus 8.

A Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft tanórai, tanórán kívüli és szabadidős tevékenységének fejlesztése
1356 szakköri órán vannak túl a diákok

A Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft a „Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft tanórai, tanórán kívüli és szabadidős tevékenységének fejlesztése” című TÁMOP-3.2.11/10-1-2010-0039 azonosító számú pályázat keretében 2010. szeptember 1. – 2011. augusztus 31. között hat intézményben különböző tanórán kívüli szabadidős programokat valósít meg. A program keretében az egyeki ETKIKI Többcélú Intézmény Móra Ferenc Általános Iskolában, a debreceni Empátia az Óvodáskorú Gyermekekért alapítvány Óvodájában, a balmazújvárosi Központi és Petőfi Sándor Kistérségi Általános Iskola, Kollégium és Nevelési Tanácsadóan, a hortobágyi Nyitnikék Óvodában, a Debreceni Egyetem Arany János Gyakorló Általános Iskolájában és a Debreceni Egyetem Kossuth Lajos Gyakorló Általános Iskolájában a gyerekek számára szakkörök, tanórán programok biztosítják a szabadidő tartalmas eltöltését.

Az intézményekben természetjáró, természetvédő, természetfotó; média; újságírás, varrószakkör, virágkötő szakkör, néptánc, moderntánc, zene, drámajáték, díszletkésztés, művészeti szakkör, mese kuckó, barkács kuckó, röplabda, rajz, foci, filmklub, és egészségnevelési szakkör vonta be hétről hétre foglalkozásaiba az érdeklődőket.

„A program keretében az említett intézmények tanulói a 2010/2011-es tanév első félévében 666 órát, február hónaptól június 15-ig, a második félév lezárásáig összesen 690 tanórát tölthettek tanórán kívüli foglalkozásokon. Köszönet illeti annak a 32 pedagógusnak a munkáját, akik végig segítették a gyerekek munkáját, fejlődését. A tanárok, a gyerekek és a szülők visszajelzései alapján egyaránt sikeresnek ítéljük a pályázat keretében megvalósult programunkat” - tájékoztatott Miklósvölgyi Péter, a pályázat projektmenedzsere.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

További információ:
Miklósvölgyi Péter
30/9787-557


Az oldalon szereplő információk a Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft. tulajdonát képezik.
Annak felhasználása csak a közzétevő engedélyével lehetséges! - Az oldal készült 2009-ben! - Impresszum