Főoldal | Kedvencek közé

Debreceni Universitas Nonprofit Közhasznú Kft.
Cím: 4032 Debrecen Böszörményi út 138.
Telephely: 4032 Debrecen, Egyetem tér 1. Főépület fsz. 20.
Tel: 52 512-900/ 23142 mellék
Email: universitas@unideb.hu
Cégjegyzékszám: 09-09-013673
Céget nyilvántartó bíróság: Debreceni Törvényszék Cégbírósága


Bemutatkozunk

A Debreceni Egyetem 100%-os tulajdonában álló Debreceni Universitas Nonprofit Közhasznú  Kft. 1999 óta működik az egykori Universitas Egyesülés jogutódjaként. A kft. a Debreceni Egyetem tevékenységét kiegészítő oktatási, kutatási, pályázati, közéleti és sporttevékenységeket végez, illetve koordinál.

Részt vesz egyes a megbízó által szervezett rendezvények előkészítésében és lebonyolításában. Kiemelt rendezvényként részt vesz az Egyetem Napja és az Egyetemi Bál rendezvények megszervezésében, valamint a Debreceni Egyetem virágkarneváli kocsijának előkészítésében, kialakításában és felvonultatásában. Városi, regionális és országos fórumokon és testületekben közvetíti és képviseli az egyetemi érdekeket.

Részt vesz az egyetemhez kapcsolódó oktatás szervezésében, külső oktatók biztosításában, tudományos és oktatási kiadványok megjelentetésében, kutatási feladatok végrehajtásában.

Felkutat olyan pályázati lehetőségeket, amelyek közvetve vagy közvetlenül támogatják a Debreceni Egyetem küldetésnyilatkozatában foglalt célok megvalósítását. Önállóan vagy konzorcium tagjaként részt vesz pályázatok elkészítésében és projektek megvalósításában.


Főbb tevékenységei:

  • rendezvényszervezés (bálok, konferenciák, sportversenyek)
  • sportlétesítmény-üzemeltetés, -bérbeadás
  • nyelvoktatás
  • pályázatírás
  • projektmenedzselés
  • tanácsadásAz oldalon szereplő információk a Debreceni Universitas Nonprofit Közhasznú Kft. tulajdonát képezik.
Annak felhasználása csak a közzétevő engedélyével lehetséges! - Az oldal készült 2009-ben! - Impresszum